tirsdag 7. september 2010

Bidrag til fargeutfordring på scrappehuset o")

Gledet meg lenge til å scrappe disse bildene av go`gutta mine <3 og  har virkelig storkost meg med å lage denne lo`en i helga :)

7 kommentarer:

 1. Så gøy at du har oppdaget oss og blitt med på denne utfordringa! Nydelig bidrag!
  Hvis du legger til informasjon under den blåe frosken over kommentarfeltet i bloggen vår, så kan du legge til linken til den flotte LOen din også! Da er det letter for oss og andre og se den!! KNALL!!

  SvarSlett
 2. Dette var en utrolig flott LO- Tusen takk for at du tok utfordringen.

  Ha en fin dag.

  Iselind

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to <3 Masse masse herlig inspirasjon inne hos dere, så må nok prøve meg på noe mer inne hos dere o")Har ikke fått helt til det der under den blåe frosken jeg ..;) men skal knote litt til å se om jeg får det til ..
  En strålende herlig kveld ønskes dere også o")

  SvarSlett
 4. aaah, dette var jo koselig at du har oppdaget oss, og at du lot deg inspirere.....og så flott en LO du bidrar med også da....:o) ha en fin fin helg du og dine..

  SvarSlett
 5. Tusen takk for bidraget, så bra at du har slengt deg med på en av våre utfordringer! Håper det ikke blir siste gang :)

  Herlig layout, med masse personlighet og særpreg :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk <3 Ingenting er så koselig som å få slike gode ord om noe en har laget selv <3 <3 <3 Blir heelt sikkert ikke siste gang nei :) nå har jeg jo funnet dere ;)) Storkoser meg med en fargebombe til Tim Burton utfordringen nå :) Ha en riktig fin mandagskveld <3

  SvarSlett
 7. Så herlig fargesammensetning. Herlige bilder. Og herlig, gjennomført og VAKKER LO.

  Takk for ditt lekre bidrag. :D

  SvarSlett